Analysoidaan Bitcoinin symmetrisen kolmion kaupankäyntialuetta

Vastarintaa on 11 200 dollaria ja tukea 10 200 dollaria.

Päivittäisen aikataulun tekniset indikaattorit ovat nousussa.

Haluatko tietää enemmän? Liity Telegram-ryhmäämme ja saa kaupankäyntisignaaleja, ilmaisen kaupankäyntikurssin ja päivittäisen yhteydenpidon salauksen faneihin!

Luottamusprojekti on kansainvälinen uutisjärjestöjen yhteenliittymä, joka rakentaa avoimuuden standardeja.

BTC Bitcoinin avoin korko
Bitcoin (BTC) näyttää lähestyvän konsolidoitumisensa loppua symmetrisen kolmion kuvion sisällä.

Tämän tason purkautuminen tai hylkääminen on ratkaisevan tärkeää tulevaisuuden trendin määrittämisessä.

Bitcoin sisällä symmetrinen kolmio

Bitcoinin hinta on käynyt kauppaa symmetrisen kolmion sisällä sen jälkeen, kun se saavutti paikallisen alimman tason, 9 825 dollaria 8. syyskuuta. Symmetristä kolmiota pidetään yleensä neutraalina kauppakuviona. Lehdistön aikaan Bitcoin Code oli lähestymässä tuen ja vastuksen lähentymiskohtaa.

Hinta on palannut tukitason lähellä olevalle tasolle useita kertoja tähän pisteeseen saakka. Aikaisempaan ylöspäin suuntautuvaan liikkeeseen verrattuna lasku on kääntynyt 0,617-0,786 Fib-tasoille, mikä tekee siitä todennäköisen tason korjauksen päättymiselle.

Lasku tukilinjan alapuolella ja / tai 10 380 dollarin matalan tason alapuolella (toinen sininen nuoli alla olevassa kuvassa) tarkoittaisi, että hinta on hajonnut kolmiosta, kun taas 10 805 dollarin yläosan nousu merkitsisi päinvastaista.
BTC-kolmio
BTC-kaavio kaupankäynnin avulla
Päivittäinen kaavio paljastaa, että ensisijainen vastus ja tukitasot ovat vastaavasti 11 200 dollaria ja 10 200 dollaria.

Koko mallin korkeudella kulkeva purkautuminen / erittely nostaisi kuitenkin hinnan paljon korkeammaksi / alemmaksi, ja tavoitteeksi asetettaisiin 11 900 dollaria ja 9400 dollaria.
Bitcoinin tulevaisuuden liike
BTC-kaavio kaupankäynnin avulla
Edellinen historia
Päivittäisessä aikataulussa tekniset indikaattorit ovat luoneet yhdistelmän, joka on aiemmin johtanut jatkuviin ylöspäin suuntautuviin liikkeisiin.

Stokastinen oskillaattori on tehnyt nousevan ristin, ja MACD on lähellä positiivisen alueen saavuttamista. Aikaisemmissa tapauksissa tämä tapahtui, hinta nousi 55%, 75% ja 36%, kun MACD muuttui positiiviseksi.
Bitcoinin päivittäinen lisäys
BTC-kaavio kaupankäynnin avulla
Tuleva liike
BeInCrypton 6. lokakuuta Bitcoin-analyysissä todettiin, että:

„BTC alkoi todennäköisesti nouseva impulssi 9. syyskuuta ja näyttää nyt olevan 3. aallossa.“

Vaikka tämä on edelleen todennäköisin skenaario, kolmion läsnäolo pakottaa meidät tarkastelemaan toista mahdollista laskentaa.

Bitcoinin nouseva impulssi
BTC-kaavio kaupankäynnin avulla
Koska hinta valmisti osan alaspäin suuntautuvasta liikenteestä 8. syyskuuta, on mahdollista, että kolmio on suurempi B-aalto, jonka hinta saatiin päätökseen eilisen 10 805 dollarin korkealla (vihreä viiva). Jos näin on, BTC: n pitäisi pian hajota kolmiosta ja laskea kohti $ 9,400.

10 805 dollarin yläpuolella tapahtuva purkautuminen mitätöi tämän mahdollisuuden, kun taas lasku alle 10 380 dollarin matalan tason (punainen viiva) tekisi todennäköisemmäksi, että se on oikea luku.
Bitcoin-kolmion määrä
BTC-kaavio kaupankäynnin avulla
Lopuksi, vaikka onkin todennäköisempää, että BTC-trendi on nouseva, 10 805 dollarin korkean tason rikkominen voi johtaa erittelyyn kolmiosta, jolla tällä hetkellä käydään kauppaa.